fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

19%
Disruptor
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Fila
30%
Disruptor
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Fila
30%
PUMA
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Puma
PUMA
1.890,00 ден.
Puma
PUMA
2.490,00 ден.
Puma
20%
NIKE
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Nike
W
2.690,00 ден.
Nike
W
1.990,00 ден.
Nike
3-STRIPES
1.890,00 ден.
Adidas
SNEAKER
1.490,00 ден.
Adidas
29%
TEMPER
8.690,00 ден.
6.090,00 ден.
Adidas
30%
AZTREK
5.490,00 ден.
3.790,00 ден.
Reebok
DIAG
1.690,00 ден.
Adidas
banner
banner
banner
banner